Events
 
Josep Solanes: “Cosmologia 101: un univers en continu creixement” [NOT TRANSLATED]
 
Location
Date
00/00/0000 - 00/00/0000
 
El proper dimecres 15 de juny a les 9:30 a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, tindrà lloc la conferencia plenària Cosmologia 101: un univers en continu creixement a càrrec de Josep Solanes del Departament d’Astronomia i Meteorologia i de l’Institut de Ciències del Cosmos (IEEC-UB).

Després de la conferencia es realitzarà una sessió pràctica emmarcada en el campus d’estiu Physis 2016

Physis 2016

Amb l'objectiu d'apropar la física als estudiants preuniversitaris, la facultat de Física de la Universitat de Barcelona organitza el seu habitual Campus d'Estiu de Física "Physis" per a estudiants de 1r de Batxillerat, que enguany arriba a la seva vuitena edició.

fisica_physis16

Physis 2016 consta de cinc sessions matinals en què els participants assisteixen a conferències de divulgació plenàries i realitzen pràctiques amb participació activa en grups reduïts dins els laboratoris del nostre centre. Totes les activitats programades aborden temes de màxima actualitat dels camps de la meteorologia i climatologia, astrofísica i cosmologia, partícules elementals, relativitat, quàntica, nous materials, superconductivitat, estat sòlid, tecnologia electrònica, etc.

El programa del campus es desenvolupa de forma exclusiva per professorat dels diferents departaments i instituts de recerca de la Facultat de Física de la UB, sota la coordinació de l’equip deganal. [NOT TRANSLATED]
 
Attached Documents
Generalitat de CatalunyaUniversitat de BarcelonaUniversitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Politècnica de CatalunyaConsejo Superior de Investigaciones CientíficasCentres de Recerca de Catalunya