Events
 
Curs per a majors de 55 anys. “Astronomia: els secrets de l’Univers. Gaudir UB” [NOT TRANSLATED]
 
Location
Date
28/04/2016 - 23/06/2016
 
El proper tercer trimestre començarà un nou curs d'astronomia per a públic en general ofert per membres del Departament d'Astronomia i Meteorologia de l?Institut de Ciències del Cosmos (IECC-UB), dins el projecte GAUDIR UB, un programa d’activitats acadèmiques organitzat des de l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona.

El curs "Astronomia: els secrets de l’univers", organitzat per Josep M. Solanes i dut a terme per professors del departament, pretén proporcionar a tothom que tingui interès per l’astronomia informació bàsica, però rigorosa, sobre la visió que avui en dia tenim de l’univers.

El curs té una durada de 20 hores i no requereix coneixements previs. (+ info)

Aquest nou curs se suma al programa "Astronomia i Meteorologia 2015-2016" de la Universitat de la Experiència, per a majors de 55 anys, que ja ofereixen els membres del departament des del curs 2014-2015.

El programa "Astronomia-i Meteorologia 2015-2016" està coordinat per Carme Jordi i té una durada d'un curs acadèmic amb dues hores de classe setmanals. El seu objectiu principal és, d'una banda, donar a conèixer l'Univers on vivim i les tècniques observacionals que s'utilitzen per comprendre l'Univers i els diversos elements que el componen, i d'altra banda, transmetre als alumnes uns coneixements generals però rigorosos de Meteorologia. El curs es complementa amb observacions del Sol, Lluna i planetes pel que fa a astronomia, i de l'estació de radiosondatge per la part de meteorologia. [NOT TRANSLATED]
Generalitat de CatalunyaUniversitat de BarcelonaUniversitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Politècnica de CatalunyaConsejo Superior de Investigaciones CientíficasCentres de Recerca de Catalunya