Announcements
 
Un projecte de l’IEEC, finalista del Programa de Generació d’Idees de la UAB [NOT TRANSLATED]
30/11/2015
 
La quarta edició del Programa de Generació d’Idees ja té finalistes. Aquests guardons, organitzats pel Parc de Recerca de la UAB, contribueixen a fomentar l’esperit emprenedor, la cultura de la innovació i donar suport a modelar les idees dels investigadors i doctorands de tots els àmbits científics del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta quarta edició està centrada en noves aplicacions per a la tecnologia aeroespacial. En total s’han presentat nou projectes, quatre d’ells amb participants de l’IEEC (tres de l’ICE (CSIC-IEEC) i un de CERES (IEEC-UAB)).

programa generacio idees

Un dels finalistes és el projecte Stars, un sistema de control basat en Intel·ligència Artificial per a la planificació dinàmica de tasques en infraestructures espacials, molts cops inaccessibles. Aquesta solució, dissenyada pels investigadors Josep Colomer, Álvaro García i Josep Sanz, de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC-CSIC), permet operar en observatoris i satèl·lits de forma autònoma, eficient i cooperativa i prendre decisions a mig i llarg termini.

Després de dos mesos de programa, els projectes finalistes presentaran les seves solucions de mercat davant d’experts en valorització d’idees de negoci, que seleccionaran els tres guanyadors. El primer premi inclou 2.500 €, sis mesos d’incubació a l’Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB i assessorament, el segon premi és de 1.500€ i el tercer premi de 1.000 €.

L’acte tindrà lloc el proper dijous dia 3 a les 11:00h a l’edifici Eureka del Parc de Recerca de la UAB.

Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament. L’aforament és limitat. [NOT TRANSLATED]
 
Attached Documents
Generalitat de CatalunyaUniversitat de BarcelonaUniversitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Politècnica de CatalunyaConsejo Superior de Investigaciones CientíficasCentres de Recerca de Catalunya