Job Opportunities
 
Disseny i ajust d’una càmera i un espectròmetre a la Asteroid Impact Mission (AIM)-COPINS [NOT TRANSLATED]
 
Area of job
Type of job
Date
Deadline
23/01/2016
 
Job Identifier: 2016-28

Project Context: AIM-COPINS

Timetable: Dec 2015-March 2016

Description:
Busquem un enginyer tècnic mecànic, industrial o aeronàutic interessat en fer el treball final de grau o pràctiques externes a l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC). El treball inclouria la producció del model CAD de dos instruments espacials. El projecte s’enmarcaria doncs en l’enginyeria de sistemes. Es considerarà positivament la familiarització del candidat amb instruments CAD com ara Autodesk Inventor, Autocad, Solid Works, etc… Oferim un contracte acadèmic amb la universitat d’origen del candidat.
Experiència: Familiarització amb instruments CAD con ara Autodesk Inventor, Autocad, Solidworks, etc… i tenir experiència demostrada treballant amb Cubesats.
Languages: English

Descripció:
L’objectiu principal serà adaptar una de las càmeres embarcades a la missió Solar Orbiter per al seu ús a la futura missió espacial Asteroid Impact Mission – COPINS de la Agencia Europea del Espacio (ESA) en la que l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC) participa en l’explotació científica i el disseny dels cubesats. El treball inclourà com a mínim la producció del model CAD de l’instrument i deixa la porta oberta a d’altres contribucions com ara els estudis de les propietats de l’instrument (òptica, distància focal, etc…), electrónica, etc. El projecte s’enmarcaria doncs al camp de l’enginyeria de sistemes. Per a més detalls vegeu la nota de premsa i el video d’ESA sobre la missió espacial AIM-COPINS.

Application deadline: 2016-01-23

Documentation to enclose:
https://intranet.uab.es/web/informacion-academica-de-grados/practicas-academicas-externas-1337839889670.html
[NOT TRANSLATED]
Generalitat de CatalunyaUniversitat de BarcelonaUniversitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Politècnica de CatalunyaConsejo Superior de Investigaciones CientíficasCentres de Recerca de Catalunya